Szeretnénk ha nem aggódnál azon, hogy vajon beválik-e neked a matrica és nem lesz-e ablakon kidobott pénz az ára. Ezért kitaláltuk a Gyémánt garanciát! Gyémánt mert remélhetőleg a kezelés végére úgy ragyognak majd a fogaid mint a gyémánt, és azért mert a garancia olyan erős mint a gyémánt.

A Gyémánt garancia feltételei

A legtöbb embernél a fehéredés már 5 nap múlva látható, van akinek jobban és van akinek kevésbé, de látható, hogy a folyamat megindult. Ezért ha 5 nap azaz 10 pár matrica elhasználása után nem látsz semmilyen változást a fogaidon akkor jelezd felénk egy emailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen és küldj nekünk egy bankszámla számot amire visszautalhatjuk a vételárat. A kezelésből megmaradt bontatlan matricákat (1 hetes kezelés esetén 4 pár, 10 napos kezelés esetén 10 pár) valamint a számlát amit kaptál a csomaggal postázd vissza nekünk a Kapcsolat menüpont alatti címre. Mi pedig visszautaljuk a vételár postaköltség nélküli részét. Fontos feltétel még, hogy az átvételtől 30 napig él ez a lehetőség!

A VIP és Prémium csomagok esetén a Garancia, csak a fogfehérítő matricákra vonatkozik, a csomagban levő fogkrémre és fogkefére nem!