A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Verdes János

Verdes János, a legutóbb megjelent marketing szakkönyv (Magyar Marketing Szövetség: Cégvezetés és marketing az e-korban) társszerzője kiemelten felhívja a cégek figyelmét a marketing biztonságtechnikai szemléletére. Mit is jelent a marketing biztonsága?

Sok vállalkozás idejét és energiáját nem kímélve ügyfelek megszerzésére fókuszál. Szinte az egész vállalkozás bevételi oldala ennek a tevékenységnek köszönhető. Vegyük például a keresőoptimalizálást. Egy szorgos tulajdonos ügyes linképítéssel az első oldalra kerül. Évekig eltartja a céget a jól felépített rendszer. Majd egy napon jön a hidegzuhany: weboldala eltűnt az első helyről.

A Google mérnökei új szabályokat vezettek be, amelyek nem kedveztek hősünknek. Bevételei egy szempillantás alatt a nullára redukálódik. A vállalkozás életveszélybe kerül.

A marketing biztonsága azt jelenti, hogy egy cég sosem válhat kiszolgáltatottá semmilyen marketing eszköznek. Mindig több lábon kell szerezni az ügyfeleket. Ha az egyik bevételforrás megszűnik, a cég átvészelje biztonságban, míg újabb forrást nem talál.

Forrás: honlapteszt.hu, 2014-01-22 14:24

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók