A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Tartós utólagos szigetelés elérhető áron.

Kategóriák: vizes fal szigetelés, falkiszaritas.hu, utólagos falszigetelés

Senki sem szereti, ha az általa sok áldozattal megtervezett, felépített vagy megvásárolt ház a hibás vízszigetelés miatt mindig csak a falnedvesedési problémákkal küzd.

Senki sem szereti, ha a vízszintes sávszigetelés hiánya miatt a nedves falakon előjönnek a penészgombák és a salétromosság.

Senki sem szereti, ha az ingatlanba belépve megcsapja a kellemetlen szag.

Sokkal jobb egy olyan ingatlan, aminél a vízszintes sávszigetelés jól működik, aminek a falai nem nedvesek, a levegője nem egészségtelen, a fűtési költsége kevés, amire mindenki előtt büszke lehet.

Ha a falszigetelés megfelelően működik, a káros hatások eltűnnek: megszűnik a vakolat feltáskásodása, eltűnik a dohos szag és a penész, csökkennek a légúti panaszok, kiszáradnak a falak, csökkennek a fűtési költségek, megnő az épület értéke!

Ha a lakását valóban egészségessé, szárazzá akarja tenni, meg akar szabadulni az akár évente esedékes vakolat felújítástól és festéstől, akkor az utólagos vízszigetelés egy jól bevált, profi technológiájára lesz szüksége, ami valóban hatékony a felvizesedett falak ellen. Végül is hiába van egy szép épülete, ha nem leli benne örömét, mert folyton fel kell újítani a vízszigetelés hibája vagy sérülése miatt.

Ön a megfelelő helyen jár, ha az a célja, hogy eljusson a vizes háztól a egészséges klímájú otthonig.
Segítek Önnek abban, hogy megtalálja a végleges utólagos falszigetelés megoldást korrekt áron. Utólagos szigetelés, vízszigetelés: részletek a falkiszaritas.hu honlapon.

Forrás: falkiszaritas.hu, 2015-06-16 16:20

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók