A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Minőségi fa nyílászáró beépítése Budapesten

Kategóriák: Profixig Team Kft, fa ajtó, fa ajtók egyedi méretben, fa ajtók , fa ajtó kereskedelem, ajtócsere, bejárati ajtó csere

A gyönyörű ajtók szárított fából épülnek ódon molyrágta, hibásan záródó ablakát váltsa le, menő, vaskos tökéletesen záródó ablakra.

Fa nyílászáróinkat borovi fenyőből alkotjuk meg melyeket 68 és nyolcvannyolc mm-es vastagságban készítjük el Amiatt miképp mindenki számára a pompás méretű ablakot csináljuk ellenszolgáltatás nélküli helyszíni méretvételt adunk.
Az ablakokat kiváló minőségben pontosra hozzuk létre.

Az nyílászárócserét pár óra során elvégezzük. Manapság a bejárati ajtó csere, fa ajtó, bejárati ajtó ,budapest igencsak népszerű téma. A ajtókat akarat esetén festéssel visszük amelyiket egy mintából választhat ki, de ha tudja mázolni olyankor természetesen verzióban is rendelhet lépcsőházi ajtót Az ablakokba 2 üveg rétegű avagy 3 üveg rétegű üvegezést állítunk be erősen jó légzárást biztosítanak.

A beépítést végrehajthatjuk a leharcolt ajtószerkezet komplett kibontásával, ez esetben a káva ledőlhet, magyarán kőműves teendő is kellhet.

A minőségi fa nyílászárókat nagyon precíz munkával elkészítve érjük el, amit megelőz természetesen egy ingyenes helyszíni felmérés.

Forrás: profixig.hu, 2015-11-17 13:54

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók