A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Kit válasszunk, ha Postára van szükség?

Címkék: futárszolgálat külföldre, BestPosta, futárszolgálat vidékre, dhl futárszolgálat, csomagfeladás postán, futár szolgálat

A mai hatékony csomagfeladás már rendkívül kényelmes és kedvező árakat biztosít. Csomag feladásra nem csak magánemberként, hanem vállakozóknak internetes vásárlási lehetőség esetén is szintúgy szükség van. Az örökösen növekvő igények miatt gyorsan fejlődik ez a szektor. A kereslet kielégítésére újabb és újabb lehetőségek születnek.

Manapság a csomag feladás rettentően fontos eleme, hogy háztól házig továbbítsák a csomagot. Ez azt jelenti, hogy a feladónak ki sem kell tenni a lábát az ajtón. A futár csenget, elviszi a csomagot egészen a címzett ajtajáig. Napjainkban az országos futárszolgálat, országos futárszolgálat igencsak keresett témakör. Az eladónak és a vevőnek egyaránt kényelmes, mert nagyon sok pénzt és fáradtságot lehet megspórolni a háztól-házig kiszállítással. A meleg nyári napokon vagy a fagyos téli délelőttökön nagyon hosszúra elnyúlt sorbaállás végtelennek tűnik. Végre-valahára megkönnyebbül, amikor sorra kerül. Ezzel szemben a háztól-házig kiszállítással kényelmesen végezheti munkáját cégében, miközben a futár személyesen hozza a küldeményt.

A csomag küldés ára egyre kedvezőbbé válik. Köszönhetően a modern logisztikai rendszereknek. Minél több ember használja az internetes csomag küldést, annál könnyebb és hatékonyabb a küldemények szállítása. Képzelje el, míg 10 évvel ezelőtt alig lehetett csomagküldő futárt látni, ma már százával találni az országban mindenhol. Ezért leginkább másnapra a címzettnél van a küldemény.

A tömeges alkalmazás másik sajátossága, hogy kedvezőbb díjakat lehet kialkudni. Ugye mindenkinek ismerős, ha egyetlen gépjárművet akar venni, akkor nem sok árengedményt kap. De mi van akkor, ha összefogunk, és egyszerre húsz autóra adunk le rendelést? Egymást eltiporva tolonganak kedvezőbbnél kedvezőbb ajánlatokkal. Ugyanezen az elven működik a BestPosta csomagküldő szolgálat is. A honlapukon részletesebb felvilágosítást kaphat. Mindenkinek ajánlani tudom.


Címkék: futárszolgálat külföldre, BestPosta, futárszolgálat vidékre, dhl futárszolgálat, csomagfeladás postán, futár szolgálat

Forrás: bestposta.hu, 2016-01-20 11:34

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók