A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Mai Euro árfolyamok

Nem csak kizárólag a bankosokat érdekli az euro árfolyama, mert sokunknak van (még) deviza alapú hitele, emellett az országhatárokon túl vagy a külföldi webshopokban beszerzett termékeket euroban is meg lehet fizetni. Nem itthon dolgozol, esetleg európai utazásra készülődsz, euroba fektetnél, vagy szimplán külföldön tankolnál, vásárolnál, költekeznél? Így az árfolyam kevesek számára közömbös. (Köztudottan megjelenése óta az euró - az európai egységes valuta - a második legjelentősebb tartalékvaluta, továbbá a második legnagyobb forgalmat lebonyolító pénznem az amerikai zöldhasú után, és nem utolsó sorban a világon a legnagyobb összértékben fellelhető készpénzállomány.) Lényeg a lényeg, szeretnéd tudni milyen napi euro árfolyammal számolhatsz. Oldalunkon segítségül összevetjük a főbb magyarországi pénzintézetek és a Magyar Nemzeti Bank hivatalos, aktuális aznapi euro valuta-deviza, vételi-eladási, illetve középárfolyamait. Egyebek mellett az is megfigyelhető, hogy az egyes pénzintézetek kurzusai mennyire térnek el az etalonnak számító MNB középárfolyamtól, tehát milyen haszonnal kereskednek. Emellett olvashatók a kiszemelt pénzintézetnél a valamennyi konvertibilis pénznemre (valuta és deviza) alkalmazandó váltási árfolyamok is. Egyéb pénznemek mellett mindenekelőtt az euro eddigi időszak ármozgásairól diagram nyújt mindent elmondó képet.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-01-07 17:34

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók