A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Amerikai bluetooth kihangosító mely a telefonálás mellett a navigációs hangokat is átviszi a kocsi rádiójára.

Címkék: fm transzmitter, kihangosító

A Gogroove kihangosítói recsegés és visszhang nélkül oldják meg a telefonálást a kocsiban. Csak csak be kell dugni a szivargyújtó csatlakozóba, csatlakoztatni a telefonkészülékkel bluetoothon át aztán összehangolni a rádióval. Eztán már az autórádió hangszóróin keresztül lehet majd hallani a telefonod hangjait. Manapság az autós kihangosító, autós kihangosító szerfelett keresett témakör. Ennél azonban mást is tud, a telefonod minden hangját, a zenéket, navigációs hangokat, skype hangjait is átsugározza a kocsi rádiójának hangszóróira. USB csatlakozón át töltheted a a telefonokat. Saját mikrofonja kiszűri a zajokat és akkor is tökéletes minőségben veszi a hangot ha a csatlakozó távol van a szádtól. A világ legnagyobb webes áruházában az amazon.com-on több mint 5600 felhasználó írta meg véleményét és 4,5 pontot kapott az elérhető 5-ből. A Gogroove termékekhez 3 év jótállás is tartozik. A Flexsmart X2 egy szivargyújtó csatlakozóval rendelkezik, amelyhez egy hajlítható nyak csatlakozik. Ennek a elején kapott helyet a vezérlő egység. A fejegységen látható nyomógombokkal felvehetjük a érkező hívást vagy letehetjük. A számokat válthatjuk előre hátra vagy megállíthatjuk vagy elindíthatjuk. Elhelyezkedik rajta egy forgatható gomb is amivel a hangját tudjuk beállítani, illetve a frekvenciát tudjuk manuálisan léptetni. A kihangosítón helyezkedik el mikrofonon át telefonbeszélgetéseinket kihangosítva is bonyolíthatjuk.

Forrás: gogroove.hu, 2016-02-12 10:56

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók