A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Fuvarozás - gyors és olcsó költöztetés Budapesten

Kategóriák: költöztetés ár, olcsó költöztetés

Új helyre költözéskor rendkívül elengedhetetlen, hogy milyen állapotban kerülnek drága tárgyaink a korábbi lakásból az új lakásba. Sokak az ismerősöket kérik meg , hogy legyenek segítség a költözésben. Ami szokás szerint gyakori gondhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a súlyos eszközök szállítása nem is olyan könnyű. Levi Kipakol Kft. bútorszállítás honlapján találhatja a részleteket. Azt gondoljuk, hogy a sarkoknál egy-egy társunk megemeli, majd leviszi és felteszi az autóra. Sajnos az ilyen amatőr megszokások során szoktak igen csúnyán megsérülni a felszerelésünk. Ami egyben rendkívül balesetveszélyes.

Az emberi vázizomzat nem ilyenféle súlyok cipelésére lett megalkotva. Erős nyomás miatt kezünk, gerincünk, csípőnk és bokánk természetellenes terhelést kap. Csakhogy egy jól felszerelt bútorszállító cég mindig erre specializálódott eszközöket alkalmaz a komoly tárgyak mozgatásához. Mondjuk heveder vagy hám használatával a rakodó szakképzett emberek gerincoszlopára egyenletes terhelés jut. Stabilan szállítanak nehéz eszközöket anélkül, hogy a berendezés épségét kockáztatják.

Gyakran nem tudni, hogy milyen olcsón dolgoznak a költöztető cégek. Én többé egyetlen bútorhoz nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Korábban az ismerőseimmel együtt költöztünk. El sem mondhatom, mennyire utálom, amikor a nehéz mosógép belevág a tenyerembe. A korábbi utálatos megtapasztalások miatt inkább költöztető céget kerestem fel. Gyorsan felmérték a házam, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elvittek.

Kategóriák: költöztetés ár, olcsó költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-02-09 15:48

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók