A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Hogyan talál jó Dugulás elhárítás szakember?

Kategória: duguláselhárítás ár, duguláselhárító gépek, WC dugulás, WC duguláselhárítás

Otthonunkban sajnálatos módon olykor problémák jelentkezhetnek a vízvezeték rendszerben. A létrejövő dugulás komoly gondokat okoz. Kellemetlen szagok kíséretében akadályoztatva vagyunk a hétköznapi életben. Az ilyen otthoni dugulásokat rendszerint házilagos módszerekkel próbálják orvosolni. Ám a boltban kapható szerek nem jelentenek mindig megoldást. Ilyenkor dugulás elhárítást szakértőt kell hívni.

Egy megbízható dugulás elhárítás specialista sokféle high-tech eszközzel veszi fel a harcot a makacs dugulás ellen. A jó eszközöknek hála viszonylag kevés alkalommal kell falat bontani. Falbontás nélkül is képes megbízható felszereléssel orvosolni a problémát egy megfelelő szakember. Kamerával felméri, hogy pontosan hol van dugulás a vízvezeték rendszerben. Ezt követően csőgörénnyel és profi vegyszerekkel megszűnteti a dugulást.

A duguláselhárítás díja nagyon sokféle. Előre nehéz megmondani, hiszen előre senki sem tudja, mivel áll szemben. Egy rutinos feladat nem tart tovább egy óránál. Ámde csőtörés, kemény dugulásnál akár napokig is tarthat a falbontással járó munka. Duguláselhárítás Budapest árak, duguláselhárítás ár: ide kattintson a részletekért. Éppen ezért nagyon kedvelik a fix költségen történő duguláselhárítást. Gyors kiszállást és a díjmente helyszíni felmérést nagyon kedvelik az emberek.


Kategória: duguláselhárítás ár, duguláselhárító gépek, WC dugulás, WC duguláselhárítás

Forrás: dugulaselharitas-fix-aron.hu, 2016-02-12 20:24

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók