A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Mire figyeljen biztonsági ajtó vásárlás előtt? Beltéri ajtó megoldások

Kategóriák: VajaiAjtó Kft, bejárati ajtó akció, kültéri ajtó, bejárati ajtó

Fa ajtó vásárlás előtt érdemes alaposan felkészülni. Ma az információ szerzés egyik legjobb eszköze az internet. Az interneten sok bejegyzést lehet találni bejárati ajtó választás témában. Van egy remek honlap, ahol összeszedik a legfontosabb válaszokat. Ajánlott átolvasni a weboldalt. Mivel bejárati ajtót nem gyakran vásárolunk.

Egy pontatlanul megrendelt kültéri ajtó sok kellemetlen gonddal jár. Korszerűtlen hőszigetelés miatt egy vagyonba kerülhet a lakás fűtése. A mindennapos igénybe vétel miatt fellépő kopás komoly bajokat okozhat. A rosszul záródó fa bejárati ajtó rettentően kiábrándító a mai a rohanó korszakban.

A bejárati ajtó anyagát érintő kihívásokra is megoldást kell találni. Fa ajtó, bejárati ajtó árak fontos az embereknek. Egyesek a fa biztonsági ajtót, míg mások a műanyag biztonsági ajtót részesítik előnyben. Mindkét típusnak vannak az előnyei. Esztétikai nézőpontból sem mindegy, hogy fa vagy műanyag biztonsági ajtó kerül a lakásba. A bejárati ajtók hőszigeteléséről is meglepő tanulmányt lehet olvasni a honlapon. Abban fény derül rá hogyan kell minőségi hőszigetelő kültéri ajtót rendelni.

Található a weboldalon még egy fergeteges meglepetés. Az ingyenes KLUB tagság 7 értékes ajándékkal várja az érdeklődőket. A regisztráció gyerekjáték. A legjobb e-mail cím megadása után e-mailben érkeznek a megfizethetetlen jutalmak. Az alapos felkészülés garantált. A megfelelő kültéri ajtóval hosszú éveken keresztül megelégedettek leszünk.

Forrás: ajto7.hu, 2016-02-10 17:10

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók