A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Szállítmányozás - gyors és hatékony költöztetés

Címkék: költöztetés ár, fuvarozás Budapest

Bútorszállításkor nagyon fontos, hogy milyen körülmények között kerülnek drága dolgaink a korábbi helyéről az új helyére. A folytatást a Levi Kft. Budapest költöztetés honlapján találja. Gyakran a barátokat kérik meg abban, hogy segítsenek a költözésben. Ami gyakran számos problémához vezet. Azzal kezdve, hogy a nehéz bútorok szállítása nem is olyan könnyű. Azt gondoljuk, hogy a sarkoknál egy-egy társunk megemeli, majd leviszi és felrakja a teherautóra. Sajnos az ilyenféle amatőr megszokások során szoktak igen csúnyán kárt szenvedni a bútoraink. Ami szintén balesettel járhat.

Igazából az emberi vázizomzat nem ilyen terhek mozgatására lett kreálva. Erős teher miatt kezünk, gerincünk, csípőnk és térdünk természetellenes terhelést kap. Ezzel szemben egy jártas bútorszállító csapat mindig hatékony eszközöket alkalmaz a komoly terhek költöztetéséhez. Például heveder vagy hám segítségével a rakodó emberek hátára egyenletes terhelés jut. Biztonságosan szállítanak súlyos eszközöket anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják.

Gyakran nem tudni, hogy milyen olcsón dolgoznak a költöztető cégek. Soha többé egyetlen bútorhoz nem fogok nyúlni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 honlapját. Persze eddig én is az ismerőseimmel együtt költöztünk. El sem mondhatom, mennyire utálom, amikor a súlyos szekrénysor belevág a tenyerembe. A régi utálatos élmények miatt inkább költöztető szakembereket hívtam. Gyorsan felmérték a házam, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elvittek.

Címkék: költöztetés ár, fuvarozás Budapest

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-02-20 13:17

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók