A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Iphone Szerviz

Kategória: ipad szerviz, iphone szerviz árak, ipad szerviz árak, ipad javítás árak, ipad szerviz debrecen

Az imádott iPhone -t mindig használjuk. Napjainkban a hívások mellett rengeteg nagyon fontos funkció is hozzánk nőtt. Fotókat készítünk, haverokkal csetelünk. Zenéket hallgatunk, filmet nézünk. Sokszor játszunk is a mobilon. Keresgélünk a fórumokon. Napjainkban az ipad szerviz debrecen, ipad javítás debrecen igencsak népszerű téma. A kereső lényeges főleg akkor, amikor sürgősen választ kell találni egy problémára. Ezektől elbúcsúzhatunk, ha az iPhone nem működik megfelelően. A telefon a mindennapos igénybevétel miatt könnyen megsérülhet.

Hála az iPhoneMester-nek, a debrecenieknek többé nem kell rettegve óvni iPhonejukat. A karcos kijelzőt még aznap és jó áron javítják. Az elnyűtt Home gombot is nagyon gyorsan cserélik. Akkumulátor csere is pillanatok alatt kész. Debrecenben szüntelenül legolcsóbb árakon dolgoznak. Tetejébe garanciát is adnak. Száz százalék pénzvisszafizetés garancia valóban megnyugtató. Nem kell amiatt tartani, hogy a megjavított iPhone az átvétel után néhány órával ugyanúgy elromlik.

Nagy előny, hogy a szakember házhoz megy. Anélkül, hogy kiszállási költséget kellene fizetni. Rengeteg időt spórolhatunk azzal, hogy nem kell szerviz után rohangálni. Lakásunkból felhívjuk díjmentes szervizvonalat. Akár már egy órán belül megérkezik a szervizelő. Megvizsgálja a probléma és ad egy olcsó ajánlatot. Számos esetben még aznap meg lesz javítva az iPhone.

Kategória: ipad szerviz, iphone szerviz árak, ipad szerviz árak, ipad javítás árak, ipad szerviz debrecen

Forrás: iphonemester.hu, 2016-03-07 11:15

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók