A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Téli kert tervezése, télikert építés

Címkék: téli kert tervezése, építése, bejárati ajtó csere, kültéri bejárati ajtók gyártása, bejárati ajtók kültérre, Profixig Team Kft, Fa ajtók, kültéri bejárati ajtók, XVII. Kerület

A mutatós ajtók borovi fenyőből épülnek ódon antik, nem megfelelően csukódó fa bejárati ajtaját cserélje ki, menő, vaskos hőszigetelt nyílászáróra.

Fa bejárati ajtóinkat ablakfrízből teremtjük meg amiket 68 és nyolcvannyolc mm-es vastagságban készítjük el Azon oknál fogva hogy mindenki felé a pompás méretű ajtót hozzuk létre költségmentes helyszíni vizsgálatot szolgáltatunk
Az ablakokat kiváló minőségben sajátságosra készítjük el, az Ön igényei szerint.

Az nyílászárócserét rövid idő alatt befejezzük A ablakokat vágy alapján festéssel készítjük amit egy színskálából kereshet ki ámde ha tudja mázolni akkor natúr verzióban is vehet nyílászárók Az ajtókba 2 rétegű illetve 3 rétegű üvegezést illesztünk be nagymértékben megfelelő szigetelést juttatnak.

A beépítést elvégezhetjük a leharcolt faelemek százszázalékos kibontásával, ekkor a ajtó mellett károsodhat, szóval visszajavítási teendő is lehetséges hogy kell. A folytatást a Profixig.hu téli kert műanyagból, téli kert fából weboldalán olvashatja.

Az alábbi telefonszámon kérhet ingyenes helyszíni felmérést.

Forrás: profixig.hu, 2016-03-09 17:35

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók