A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Bútorszállítás - gyors és hatékony költöztetés a Fővárosban

Bútorszállítás - gyors és olcsó bútorszállítás Budapesten. Címkék: tehertaxi, költöztetés Budapest, költöztetés árak

Költöztetés Budapesten - Bútorszállításkor nagyon meghatározó, hogy milyen állapotban jutnak drága bútoraink a korábbi helyéről az újba. Gyakran az ismerősöket kérik meg abban, hogy legyenek segítség a bútorszállításban.

Ami számtalan gondhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a nehéz holmik mozgatása nem is olyan felhőtlen. Azt gondoljuk, hogy a sarkoknál egy-egy ismerős megemeli, majd leviszi és felteszi a teherautóra. Azonban az ilyenféle amatőr megszokások során szoktak nagyon csúnyán megsérülni a bútoraink. Ami szintén balesettel járhat.

Tudjuk, hogy az emberi test nem ilyenféle terhek mozgatására lett megalkotva. Nagy nyomás miatt kezünk, gerincünk, csípőnk és bokánk szokatlan terhelést kap. Teher taxi, tehertaxi: a részletekért kattintson ide. Csakhogy egy jártas költöztető cég mindig hatékony felszerelést használ a nagy terhek mozgatásához. Mondjuk heveder vagy hám segítségével a rakodó szakértő bútorszállítók derekára egyenletes terhelés jut. Biztonságosan szállítanak nehéz terheket anélkül, hogy a bútor épségét kockáztatják.

Címkék: tehertaxi, költöztetés Budapest, költöztetés árak

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-04-14 12:58

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók