A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Elektromos grillsütők

Miként vehet jó áron grillsütőt? Kategória: elektromos grill, elektromos grillsütők, elektromos grillsütő, grillsütő elektromos, asztali grill, asztali grillsütő

Mobil grillsütők - Az egészséges életmód bővíthető zamatos ételekkel. Egy kiváló grillező eszközzel igazán élvezetes a sütés. Az elektromos grillsütők egyik nagy előnye a füsttől mentes működés. Emiatt zárt helyen is kényelmesen használható.

Asztali grillsütő vásárláshoz javasolt először a weben informálódni. A felhasználási módtól függően más és más eszköz lesz a páratlan választás. Igazi élmény a grill sütés. Zamatos sültek készülnek néhány perc alatt. Terasz híján a házban is használható. Másik kimagasló előnye az asztali grilleknek, hogy nem függ az időjárástól. Elektromos grillsütők, elektromos grillsütők: itt olvashat többet. Kis területre ajánlott elektromos grillsütőt keresni. Kényelmesen tisztítható legyen, hogy ne kelljen tengernyi időt fecsérelni a tisztításra.

Az ételeknek megfelelő hőfok egyszerűen megadható. A profi grillsütő üzemeltetése nem jelenthet komoly bajt. Megannyi elektromos grillsütő melegszendvics készítésre is kiváló. Ilyen eszközöket lehet vásárolni a Beston webáruházán. Villámgyors kiszállítással és pénztárcabarát árakkal várják az érdeklődőket.

Kategória: elektromos grill, elektromos grillsütők, elektromos grillsütő, grillsütő elektromos, asztali grill, asztali grillsütő

Forrás: beston.hu, 2016-04-03 17:32

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók