A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Értékes cikkek nemcsak vásárlóknak, szerencsejátékosoknak, autósoknak, megtakarítóknak

Online bankok egész sora kínálja valóban biztonságos, gyors és könnyen alkalmazható szolgáltatásait, amelyek segítségével játszi könnyedséggel tarthatjuk kézben pénzügyleteinket az Interneten keresztül.
Abban az esetben ha bárkinek online pénzforrásai vannak (vagy pókerezik, esetleg gyakran vásárol webshopokból) és biztonságban akarja tudni a bankkkártya és a bankszámla adataidat, akkor nélkülözhetetlen, hogy rendelkezzen egy vagy akár több e-banknál e-pénztárcával.
A netbankok - közülük a legnépszerűbbek: PayPal, Neteller, Payza, Skrill - a náluk vezetett számlák és a normál lakossági folyószámlák / hitelkártyák között akadálymentes pénzforgalmat tudnak létrehozni, de egymás között erre nem képesek.
A világ sokszínű, a rendelkezésre álló szolgáltatások eltérőek, mindennek, ilyen módon az e-bankoknak van előnye és hátulütője egyaránt: céges saját bankkártya megléte, webáruház elfogadóhely, magas költségek, deviza váltás lehetősége, stb.
Kézenfekvő megoldás a netbankok közötti biztonságos utalás lenne. Példaként - internetes pénzkereset, póker, fogadás, játék révén - a Payza fiókban rendelkezésre álló összeget PayPal fiókba áttenni és a PayPal segítségével elkölteni - egy (akár külföldi) webáruházban (e-bay) -, vagy befizetni egy pókeroldalra. Sokakkal megesett már, hogy hiába volt az egyik számlán akár húszszor akkora pénz, ha egy ettől eltérőről kellett volna kifizetést kezdeményezni, vagy elkölteni.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-04-04 12:28

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók