A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Elegáns okos óra webáruház. Olcsó ár, kiváló minőség.

Kiemelt témakör: óra outlet, női karkötő, nöi óra, ékszer óra, analóg karóra

Ajándék ötletek között az egyik legjobb választás egy divatos óra vagy egy szép nyaklánc ,legyen az bármely ünnepi alkalom!

Az oraabc.hu webshopot azoknak hoztuk létre, akik kedvező áron szeretnének minőségi karórát vásárolni saját részre, vagy ajándékba. Ma az eladó órák, karóra webáruház nagyon keresett témakör.

Egy okos óra vagy egy szép ékszer nem csak az időt mutatja, hanem öltözteti is viselőjét. Kínálatunk összeállításánál ezt a szempontot is szem előtt tartva arra törekedtünk, hogy karkötőink már a megjelenésükkel is lenyűgözzék az embereket. Nagy gondot fordítunk a széles szín és formaválaszték biztosítására, hogy mindenki megtalálja az egyéniségét leginkább kifejező darabokat.

Ha olcsón szeretnél megbízható karórát vagy egy egyedi karkötőt saját részre vagy ajándékba, a legjobb webshopban jár!
Az oraabc webshop kínálatában megfizethető áron található okosórát, férfi karóra óra - legyen az mechanikus, karóra, digitális karóra vagy a legújabb divatot követő okos óra mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot. Elegáns órák minden mennyiségben!
Az órákon túl ékszer webáruházként is működünk, ugyanis kínálatunkat folyamatosan bővítjük női ékszerekkel, kiegészítőkkel, nyakláncokkal, mert nem szeretnénk tucatnyi azonos típussal elárasztani a piacot.


A modern trendeket követve egyre több okosóra jelenik meg a hétköznapi viseletben. Ezzel lépést tartva a mi kínálatunk is folyamatosan bővül. Kínálatunkban megtalálható okosóra, melybe nem helyezhető SIM kártya, de okos telefonnal történő összekapcsolás után a mobilunk funkcióit a csuklónkon levő óránkról vezérelhetjük.

Értékesítünk eszközt, SIM kártya behelyezése után önálló mobil eszközként működnek és nem kell mobiltelefonhoz csatlakoztatni. Az óráról kezdeményezhetünk hívásokat és küldhetünk üzeneteket, viszont azok a szolgáltatások amikhez internet szükséges, csak a csatlakoztatott telefonon keresztül érhetők el.

A legmodernebb vonalat azon órák képviselik, melyek tudásban minden tekintetben megegyeznek a ma használt okos telefonokkal.


Többféle fizetési és szállítási mód közül választhatja ki az önnek leginkább megfelelőt.
Jó nézelődést kívánunk!

Forrás: oraabc.hu, 2016-05-31 18:54

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók