A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Miért célszerű Aquarea hőszivattyút használni?

Aquarea hőszivattyú - pénztárcabarát alternatív fűtési rendszer. Kategóriák: hőszivattyú, Aquarea hőszivattyú

Aquarea - A kőszén díja folyamatosan magasabb lesz. Ezek az fosszilis energiaforrások csakhamar kiapadnak. Aquarea hőszivattyúval függetlenedhetünk a kőolaj ár robbanás borzalmas hatásától. Békében élhetjük napjainkat. Nem kell attól tartani, hogy az olaj ára bármelyik órában az egekbe ugorhat.

Viszont az Aquarea T-CAP hőszivattyú megújuló energiaforrás- egy egész életen át gazdaságos fűtést garantál. Egy fejlett Panasonic Aquarea hőszivattyút régebbi fűtési rendszerhez is használhatunk. A folytatást az AIRTECH Kft. hőszivattyús fűtés honlapján találja. Nem szükséges sok százezret költeni a Panasonic Aquarea hőszivattyúk beüzemelésére. A telepítés a meglévő padlófűtéses rendszeren keresztül is lehetséges. Fölöttébb veszélytelen használat közben. Ugyanis nem keletkezik káros anyag. Megfizethető üzemeltetési költség jellemző az Aquarea T-CAP hőszivattyúkra.

A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú tulajdonképpen egy fordított konyhai hűtő. Mindannyian tudjuk, hogy a konyhai hűtő a szoba melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea hőszivattyúk működési elve ugyanilyen. Azonban inverz módon zajlik le a folyamat. Egy magasabb hőfokú térségből elvonja a hőt és leadja a hidegebb helyen.

Ennek a folyamatnak az üzemeltetéséhez kedvező árú elektromos áramra van szükség. Környezetvédelmi szempontból is a listák élén van a Panasonic hőszivattyús fűtés. Gyakorlatilag semmilyen károsanyagot nem bocsát ki. Egészséges életünk és bolygónk oltalma szempontjából fontos befektetés. Utódainkra is gondoljunk, amikor a bolygó véges energiaforrását használjuk fűtéshez.

Kategóriák: hőszivattyú, Aquarea hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2016-05-31 10:59

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók