A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Túraboltok: időtálló női túrabakancs

. Kiemelt témakör: női túracipő, túrabakancs akció, túracipő, női túrabakancs

Túrabakancs - A nyitott levegőn való sportolás nagyon fontos. Egészséges élet szempontjából elengedhetetlen, hogy saját képességünkhöz mérten sportolhatunk oxigéndús környezetben. Túrához minőségi túra hátizsák elengedhetetlen. Sejtjeink megújulásában rettentően fontos a megfelelő testmozgás. Ezért rendszeres mozgás mellett nem kell félni a fölösleges kilóktól sem.

Túraboltok: időtálló női túrabakancs
Túraboltok: időtálló női túrabakancs

Valójában kirándulni azért megyünk, mert tényleg élvezzük. A városi poros levegő után valóságos felfrissülés tiszta levegőt lélegezni. A meseszép környezet festői szépségét nem lehet visszaadni szavakkal. Az unalmas hétköznapok után a legjobb felüdülés egy jó túra barátainkkal. Ma a túrabakancs, túrabakancs női igencsak népszerű témakör. A kellemes társaság és a lélegzetelállító környezet a szellem vitaminja.

A balesettől mentes túrázáshoz alapvető az ideális felszerelés. Még az egyszerűbbnek tűnő túrák is járhatnak kellemetlen sérüléssel. A balesetek megelőzéséhez mindenkinek meg kell találni a számára megfelelő felszerelést. Túraboltok Budapesten: időtálló hátizsák webáruház tippek. A Tengerszem Túraboltot azért szeretik annyira, mert a hatalmas kínálatban mindenki megtalálhatja saját számára az ideális eszközöket. Elengedhetetlen, hogy makulátlan kínálatban böngészhetünk.

Kiemelt témakör: női túracipő, túrabakancs akció, túracipő, női túrabakancs

Forrás: tengerszem.hu, 2016-05-27 11:59

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók