A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Figyelmes iPhone javító specialistát keres?

Kategória: iPhone szerviz, iPhone Debrecen, iPhone javítás, Debrecen iPhone

Debrecen iPhone - A kedvelt iPhone -t naponta nyomkodjuk. Mára a telefon hívások mellett rengeteg lényeges funkció is hozzánk nőtt. Fényképeket készítünk, munkatársakkal csetelünk. Zenét hallgatunk, filmeket nézünk. Rendszerint játszunk is a mobilon. Keresgélünk a világhálón. A kereső rettentően fontos főleg akkor, amikor gyorsan megoldást kell találni egy problémára. Ezektől elbúcsúzhatunk, ha az iPhone nem működik megfelelően. A mobil a mindennapi használat során könnyedén sérül.

Hála az iPhoneMester-nek, a debrecenieknek soha többé nem kell görcsösen óvni iPhonejukat. A betört kijelzőt gyorsan és nagyon jó áron cserélik. Az elnyűtt Home gombot is gyorsan javítják. Az aksi cseréje is percek alatt megtörténik. Debrecenben folyton-folyvást legjobb árakon dolgoznak. Ezenfelül biztosítékot is vállalnak. 100% pénzvisszafizetés garancia komolyan megnyugtató. Nem kell attól tartani, hogy a megjavított iPhone készhezvétel után néhány órával ugyanúgy vacakolni kezd.

Óriási előny, hogy a szerelő házhoz megy. Anélkül, hogy kiszállási költséget kell fizetni. Rengeteg időt takaríthatunk meg azzal, hogy nem kell szerelő után futkosni. Otthonunkból hívjuk az ingyenes szervizvonalat. Ma az iPad javítás, iPad szerviz Debrecen meglehetősen népszerű témakör. Akár 1 órán belül megérkezik a szervizelő. Felbecsüli a kárt és ad egy megfizethető ajánlatot. Többnyire még aznap meg lesz javítva az iPhone.

Kategória: iPhone szerviz, iPhone Debrecen, iPhone javítás, Debrecen iPhone

Forrás: iphonemester.hu, 2016-06-11 16:20

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók