A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Hogyan talál profi Duguláselhárítás Budapest szakember?

Hol található profi Dugulás szakember? Címke: dugulás, duguláselhárítás, duguláselhárítás árak, dugulás elhárítás

Duguláselhárítás XVIII. Kerület - Házunkban sajnálatos módon ritkán bajok jelentkezhetnek a vízvezeték rendszerben. A keletkező dugulás komoly kellemetlenségeket okoz. Duguláselhárítás Budapesten, dugulás elhárítás Budapest: folytatás a dugulaselharitas-fix-aron.hu weboldalon. Kellemetlen szagok kíséretében akadályoztatva vagyunk a mindennapi életvitelben. Az ilyen otthoni dugulásokat többnyire házilagos módszerekkel próbálják elhárítani. Azonban a bolti szerek nem jelentenek minden esetben megoldást. Ilyenkor duguláselhárítás szakembert kell hívni.

Egy jó dugulás elhárítás szakember sokféle high-tech felszereléssel veszi fel a küzdelmet a makacs dugulás ellen. A megbízható eszközöknek hála viszonylag ritkán kell falat bontani. Falbontás nélkül is képes jó eszközökkel orvosolni a problémát egy hozzáértő szerelő. Kamerával feltérképezi, hogy pontosan hol van dugulás a vízvezeték rendszerben. Majd csőgörénnyel és profi eszközökkel megszünteti a problémát.

A duguláselhárítás díja nagyon vegyes. Előre nem lehet megmondani, hiszen előre senki sem tudja, mivel áll szemben. Egy rutinos feladat nem tart tovább fél óránál. De csőtörés, makacs dugulásnál akár napokig is tarthat a falbontással járó munka. Éppen emiatt rettentően szeretik a fix áron történő duguláselhárítást. Gyors kiszállást és a díjmente helyszíni felmérést nagyon kedvelik az emberek.

Címke: dugulás, duguláselhárítás, duguláselhárítás árak, dugulás elhárítás

Forrás: dugulaselharitas-fix-aron.hu, 2016-06-24 14:43

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók