A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Miként vehet akciós áron elektromos grill sütőt?

Hordozható elektromos sütő. Címke: elektromos grillsütő, elektromos grillsütők, grillsütő elektromos, elektromos grill, asztali grillsütő, asztali grill

Elektromos grill - Asztali grillsütő vásárlásához javasolt legelőször az interneten tájékozódni. A felhasználási területtől függően eltérő elektromos grillsütő lesz a tökéletes választás. Kis térre ajánlott kompakt grillsütőt választani. Könnyen takarítható legyen, hogy ne kelljen sok energiát pazarolni a takarítására.

Felfrissítő élmény a grill sütés. Ínycsiklandó húsok készülnek rövid idő alatt. Manapság az elektromos grillsütő, grillsütő igencsak keresett téma. A fitt étrend kibővíthető fincsi falatokkal. Egy profi elektromos grillsütővel valóban élvezetes a sütés. Az elektromos grill egyik hatalmas előnye a füstmentes használat. Ezért zárt helyen is kellemesen használható. Kert hiányában az erkélyen is használható. Másik nélkülözhetetlen előnye az asztali grilleknek, hogy nem kell az időjáráshoz alkalmazkodni.

Az ételeknek ideális hőfok könnyen beállítható. A modern grillsütő használata nem jelenthet nehéz bajt. Számos elektromos grillsütő melegszendvics készítésre is kiváló. Ilyen elektromos grillsütőket lehet venni a BestOn Otthon webáruházán. Villámgyors szállítással és pénztárcabarát árakkal várják a látogatókat.

Címke: elektromos grillsütő, elektromos grillsütők, grillsütő elektromos, elektromos grill, asztali grillsütő, asztali grill

Forrás: beston.hu, 2016-06-17 13:32

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók