A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Tehertaxi - gyors és olcsó bútorszállítás a Fővárosban

Költöztetés Árak - gyors és hatékony költöztetés a Fővárosban. Kategóriák: költöztetés árak, költöztetés olcsón, tehertaxi, költöztetés Budapest

Költöztetés Olcsón - Új helyre költözéskor rendkívül meghatározó, hogy milyen körülmények között jutnak drága dolgaink a régi helyéről az újba. Sokak az ismerősöket kérik meg , hogy legyenek segítség a bútor szállításban. Manapság a bútor szállítás, teher taxi meglehetősen népszerű téma. Ami gyakori bajhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a nehéz holmik szállítása nem is olyan felhőtlen. Azt gondoljuk, hogy a sarkoknál egy-egy ismerős megemeli, majd lecipeli és felrakja az autóra. Sajnos az ilyesmi amatőr próbálkozások során szoktak nagyon rondán megsérülni a bútoraink. Ami szintén balesettel járhat.

Valójából az emberi vázizomzat nem ilyen terhek cipelésére lett fejlődve. Nagy teher miatt kezünk, hátunk, csípőnk és bokánk természetellenes terhelést kap. Csakhogy egy profi költöztető cég mindig kiváló felszerelést használ a nehéz terhek költöztetéséhez. Egy jó heveder vagy hám segítségével a a súlyt viselő emberek hátára egyenlő megterhelés jut. Biztonságosan szállítanak nagy bútorokat anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják.

Sokan nem tudják, hogy miért olcsón dolgoznak a költöztető cégek. Én többé egyetlen háztartási berendezésemhez nem fogok nyúlni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Korábban az ismerőseimmel együtt költöztünk. El sem mondhatom, mennyire utáltam, amikor a nehéz szekrény belevág a kezembe. A korábbi rossz tapasztalatok miatt legutóbb költöztető szakembereket kerestem fel. Gyorsan megismerték a terepet, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elszállítottak.

Kategóriák: költöztetés árak, költöztetés olcsón, tehertaxi, költöztetés Budapest

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-06-22 19:22

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók