A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

A költöztetés gyakori gondjai és a megoldás: Fuvarozás

Költöztetés Budapest - gyors és olcsó költöztetés a Fővárosban. Kategóriák: költöztetés olcsón, költöztetés árak, költöztető, költöztetés

Olcsó Költöztetés - Új helyre költözéskor rettentően elengedhetetlen, hogy milyen állapotban kerülnek fontos dolgaink a régi lakásból az új otthonba. Sokan az ismerősöket kérik meg , hogy legyenek segítség a bútor szállításban. Ami számos problémához vezet. Azzal kezdődően, hogy a nehéz bútorok szállítása nem is olyan egyszerű. Persze arra gondolunk, hogy a sarkoknál egy-egy ismerős megemeli, majd leviszi és felrakja az autóra. Csakhogy az ilyenféle amatőr próbálkozások során szoktak nagyon csúnyán kárt szenvedni a felszerelésünk. Ami szintén balesettel járhat.

Az emberi vázizomzat nem ilyenféle terhek cipelésére lett kreálva. Nagy teher miatt csuklónk, hátunk, derekunk és térdünk irreális terhelést kap. Azonban egy jártas költöztető csapat mindig erre készült felszerelést alkalmaz a komoly tárgyak mozgatásához. Például heveder vagy hám használatával a terhet cipelő szakképzett emberek gerincoszlopára egyenletes terhelés jut. Ők könnyedén szállítanak nehéz terheket anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják. Fuvarozás, bútor szállítás: folytatásért kattintson erre a weboldalra.

Gyakran nem tudni, hogy milyen olcsón dolgoznak a költöztető cégek. Az biztos, hogy én soha többé egyetlen otthoni eszközömhöz nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Korábban az ismerőseimmel együtt költöztünk. Biztos ismerős, mennyire utáltam, amikor a súlyos szekrény belevág a kezembe. A régi utálatos megtapasztalások miatt inkább költöztető szakembereket hívtam. Gyorsan megismerték a terepet, majd mindent egyetlen karcolás nélkül elszállítottak.

Kategóriák: költöztetés olcsón, költöztetés árak, költöztető, költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-07-08 21:50

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók