A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Friss heti lottó nyerőszámok


A legtöbben ismerjük az évtizedek óta üzemelő bejáratott magyarországi lottó játékokat. És az aktuális nyerőszámokat és nyereményeket?

Oldalunkon megtudhatók az Ötös lottó, a Hatoslottó, és a Skandináv-lottó esetében a legutóbb kisorsolt nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikai érdekességek a heti számsorsolásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Leellenőrizheted, hogy a saját számaiddal milyen találatokat értél volna el az elmúlt Ötös lottó és Skandináv lottó sorsolásokon, valamint mindhárom lottó vonatkozásában a sorsolásokon a gömbből kisorsolt nyertes számok milyen gyakorisággal ismétlődtek a szóban forgó lottójáték történelme során az adott évjárat, vagy az utolsó jackpot óta.
Amennyiben pillanatnyilag senki nem lett milliárdos, akkor a megnyerhető nyeremények összegét és halmozódási folyamatát is nyomon követheted.
Szeretnél ingyen játszani? A Skandináv lottó tippjátékunkban megmutatkozik, hogy sorsolásonként melyek a tippelők által választott kedvenc számok és azok milyen kimenetellel szerepelnek az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy gépi számsorsolásokon.

Amennyiben van véleményed a lottó húzásokról, a hozzájuk kötődő vélelmezett manipulációról, akkor egy nyitott fórumon keresztül könnyedén megoszthatod a többi olvasóval, vagy válaszolhatsz a meglévő írásokra.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-07-16 16:37

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók