A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Hogyan működik az Aquarea hőszivattyú?

Amit ismerni kell az Aquarea T-CAP hőszivattyúról. Kategória: Aquarea, Panasonic hőszivattyú, Panasonic Aquarea, Aquarea hőszivattyú, hőszivattyú, Aquarea T-CAP

Hőszivattyú -

1) Manapság fontos probléma az alacsony árú fűtés. A korszerű technológia lehetővé teszi, hogy pénzünket kímélve biztosítsuk az olcsó fűtést. Egy népszerű, fejlett megoldás a Panasonic hőszivattyú használata. Aquarea hőszivattyúval kimagaslóan lefaragható a fűtés számlája. Ráadásul nem jelent gondot a Panasonic Aquarea hőszivattyúnak a beüzemelése.

1) Az olaj ára minduntalan magasabb lesz. Ezek az energiahordozók hamarosan kifogynak. Panasonic hőszivattyúval függetlenné válhatunk az olajár robbanás szörnyű hatásától. Biztonságban élhetjük napjainkat. Nem muszáj attól pánikolni, hogy a szén ára akármelyik hónapban egetverően megugrik. Ezzel szemben a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú újratermelődő energiaforrás. Egy egész életen át megfizethető fűtést biztosít.

2) A korszerű hőszivattyút régebbi fűtési rendszerhez is használhatunk. Nem szükséges sok százezret költeni a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúk telepítésére. A telepítés a meglévő falfűtéses rendszeren keresztül is lehetséges. Rendkívül megbízható az üzemeltetés. Ugyanis nem keletkezik káros anyag. Csekély üzemeltetési költség jellemző a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúkra.

2) Aquarea hőszivattyús fűtés beüzemelése mindig megtérül. A gázfűtés számlája várhatóan ötven százalékkal lesz olcsóbb a geotermikus fűtés jóvoltából. A pénztárcabarát fűtési költség mellett garantálja a háznak a meleg vizet is. A megtakarított pénz a zsebünkben marad.

3) Környezetvédelmi szempontból is a listák tetején van a Panasonic hőszivattyús fűtés. Lényegében semmilyen károsanyag-kibocsátás nem keletkezik. Egészséges életünk és Földünk oltalma szempontjából nélkülözhetetlen beruházás. Utódainkra is gondoljunk, amikor a Föld múlandó energiaforrását használjuk fűtéshez. Hőszivattyú, geotermikus hőszivattyú: részletek az aquarea.hu weblapon.

4) Az Aquarea T-CAP hőszivattyú valójában egy inverz hűtőszekrény. Mindannyian tudjuk, hogy a konyhai hűtő a szoba meleg levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea hőszivattyúk működése ugyanilyen. Csak fordítva megy végbe a folyamat. A melegebb térségből elvonja a hőenergiát és átadja a hidegebb helyen. Ennek a műveletnek az üzemeltetéséhez filléres elektromos áramra van szükség.

Kategória: Aquarea, Panasonic hőszivattyú, Panasonic Aquarea, Aquarea hőszivattyú, hőszivattyú, Aquarea T-CAP

Forrás: aquarea.hu, 2016-07-25 22:10

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók