A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Hol talál profi Dugulás szakember?

Hatásos megoldás a bajban - duguláselhárítás. Kiemelt témakör: duguláselhárítás, duguláselhárítás Budapesten

Duguláselhárítás XXII. Kerület - Házunkban sajnálatos módon időnként problémák jelentkezhetnek a vízvezeték rendszerben. A keletkező dugulás komoly bajokat okoz. Irritáló szagok kíséretében akadályoztatva vagyunk a mindennapi életben. Duguláselhárítás Budapest, dugulás elhárítás Budapest: részletekért kattintson erre a weblapra. Az ilyen házbéli dugulásokat gyakran házilagos módszerekkel próbálják elhárítani. Azonban a boltban kapható szerek nem jelentenek minden esetben megoldást. Ilyenkor dugulás elhárítást szakértőt kell hívni.

Egy jó dugulás elhárítás szakember mindenféle modern eszközzel veszi fel a küzdelmet a makacs dugulás ellen. A jó eszközöknek hála viszonylag kevés alkalommal kell falat bontani. Falbontás nélkül is képes megbízható eszközökkel orvosolni a gondot egy megfelelő szakember. Kamerával feltérképezi, hogy pontosan merre van dugulás a vízvezeték rendszerben. Majd csőgörénnyel és spéci eszközökkel megszünteti a gondot.

A dugulás elhárítás díja nagyon sokféle. Előre szinte lehetetlen megmondani, hiszen előre senki sem látja, mivel áll szemben. Egy rutin feladat nem tart tovább fél óránál. Ámde csőtörés, kemény dugulásnál akár napokig is tarthat a falbontással járó munka. Éppen ezért rendkívül szeretik a fix költségen történő duguláselhárítást. Gyors kiszállást és a díjmente helyszíni felmérést nagyon kedvelik az emberek.

Kiemelt témakör: duguláselhárítás, duguláselhárítás Budapesten

Forrás: dugulaselharitas-fix-aron.hu, 2016-07-24 19:46

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók