A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Kézi csomagzáró gép


Kézi csomagzáró gép - Ragasztószalag adagoló - Kézi ragasztó szalag húzó készülék


 


Csak egy mozdulat és a doboz le van zárva. A kézi csomagzáró gép használata egyszerű. Csomagok, dobozok, biztonságos,   pontos, kényelmes leragasztásához alkalmas csomagzáró gép. A csomagzáró gép befűzése  egyszerű: vezesd át a ragasztó szalagot a simító henger és a rugós fém leszorító között, úgy, hogy a ragasztó szalag ragasztós fele látszon. A kézi csomagzáró gép 25 - 50 mm ragasztószalag szélességig- és 66 - 90 méter hosszú ragasztószalagokhoz használható, 130 mm átmérőig. A csomagzáró gép fokozat mentesen állítható fékrendszerrel és fogazott szalagvágó acél pengével rendelkezik. A ragasztószalag elvágásához, döntsd előre a kézi csomagzáró gépet addig amíg a műanyag leszorító eléri a ragasztószalag felületét, majd egy határozott mozdulattal vágd el a ragasztószalagot. A beépített féknek köszönhetően a szalag mindig feszes marad. Strapabíró kivitel a fém váznak köszönhető. Kézreálló, ergonómikus fogórész. A  csomagzáró gép ipari használatra nem alkalmas. Kék és piros színben forgalmazzuk.


 


Kedvező ár


Fém vázas strapabíró felépítés


Kézhezálló, ergonómikus fogórész


Fogazott acélpenge a könnyű vágáshoz


Folyamatosan állítható fék

Forrás: wts.hu, 2016-07-09 10:52

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók