A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Ne költsön festékpatronra!

Kiemelt témakör: PG-540 patron utántöltés, Canon CL-513 patron utántöltő készlet

Minden hirdetés arra biztatja Önt, hogy „vegye meg ezt, vegye meg azt!”. Ellenben mi azt javasoljuk, hogy „NE KÖLTSÖN TINTAPATRONRA!” A mai tintapatron-árak mellett patront venni elég nagy luxus.

A tintapatron-árak ma már az egekben vannak. A patron csere, HP tintapatron csere elemi az embereknek. Csak egy néhány példa: egy HP 301-es fekete festékpatron a boltokban 4000 Ft felett van, a HP 301 színes tintapatron pedig majdnem 5000 Ft. A Canon nyomtatók esetében még rosszabb a helyzet, egy fekete PG-40 tintapatron kb. 5-6000 Ft, egy színes CL-41 nyomtatópatron pedig 6-7000 Ft körül van. A többi HP és Canon festékpatronoknál is hasonló a helyzet: a tintapatronok megfizethetetlenül drágák lettek.
Nyomtatni pedig muszáj. Mi lesz akkor a megoldás?

A www.RefillParadise.hu weblapon most megismerkedhet azzal a módszerrel, amelyet ma már emberek ezrei-tízezrei használnak a HP és Canon inkjet nyomtatójukhoz a legnagyobb megelégedettséggel, és amellyel valóban elképzelhetetlenül magas, 80-90%-os megtakarítás érhető el a nyomtatási költségeken. Könnyen lehet, hogy most Ön ezt nem hiszi el, pedig csupán egy kattintással saját maga is meggyőződhet arról, hogy ez lehetséges! Sőt, ez Önnek is elérhető, akár már holnaptól!
Ne költsön tintapatronra! – Kattintson MOST és nyomtasson Ön is ÖTÖD- vagy akár TIZEDÁRON egy Életen át!

Forrás: refillparadise.hu, 2016-07-24 20:25

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók