A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Iskolakezdésre kell a színes ceruza készlet! De melyiket válasszam?


Ma már számtalan színes ceruza készlet közül válogathatunk, de ahhoz, hogy a gyermek számára valóban élvezet és sikerélmény legyen a rajzolás, fontos hogy jó minőségű és életkorának megfelelő színes ceruzákat használjon. Az alapszíneket tartalmazó 6 darabos készletektől a különböző színárnyalatokat is tartalmazó több darabos készletekig válogathatunk. A kisgyerek első színes ceruza élménye egy életre szól, ezért fontos a színes ceruzák helyes kiválasztása. Alapvető kérdés, hogy a megvásárolt színes ceruza készlet alkalmas legyen a rajzolásra, hiszen a nem megfelelő színes ceruza készlet nem csak bosszúságot okoz, hanem megnehezíti az írás elsajátítását is.


Háromszög alakú színes ceruza készlet VS Hatszögletű színes ceruza.Szülő legyen a talpán, aki ma eligazodik a színes ceruzák világában. Az iskolában és az óvodában az egyik leggyakrabban használt és kedvelt rajzeszköz a színes ceruza készlet. Előnye, hogy viszonylag olcsón beszerezhető, viszonylag hosszú ideig használható, mivel nem szárad be. Ha a gyerek még nem tanulta meg a helyes ceruza tartást, akkor érdemes a vastagabb háromszög alakú színes ceruzákat választani, majd később jöhet a vékonyabb változat. A háromszög alakú színes ceruzák segítségével rá lehet szoktatni a kezet és így az ujjakat, hogy helyesen fogják meg a ceruzát. A helyes ceruza használat során a hüvelyk és a mutató ujjunkkal felülről fogjuk meg a ceruzát, majd a középső ujjunkkal, pedig alátámasztjuk. A balkezesek nem húzzák, hanem tolják a ceruzát, nekik kényelmesebb a vékony testű és puhább hegyű ceruzák használata. A jobbkezeseknek is könnyebb háromszög alakú színes ceruzával írni és rajzolni. A gyermekek rajzolás közben a külső és belső érzelmeiket is feldolgozzák. A színes ceruza használata a finom motorika kialakulásának egyik segítő eszköze és jelentős mértékben hozzájárul a szem-kéz koordináció fejlesztéséhez, majd később az esztétikai érzék kialakulásához.


 


Melyik típusú színes ceruza a legalkalmasabb rajzoláshoz ?Alapszabály, hogy színes ceruzát ne a nagy áruházak kínálatából válasszunk! A minőségi színes ceruzák általában nem olcsók. Három féle színes ceruzával találkozunk, háromszög alakúval, hat szögletűvel és henger alakúval, illetve ezek vékony és vastag változataival. A pedagógusok nem javasolják a sima, kerek kialakítású színes ceruzát, amely csúszik és ráadásul könnyebben elgurul. Érdemes a háromszög alakú színes ceruza választását megfontolni, akkor is ha drágább, hiszen a három oldalra automatikusan felfekszenek az ujjak, ezáltal stabilabb tartást biztosítva. A színes ceruza egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy mennyire puha a ceruza hegye és mennyire intenzívek a színek. A natúrfából készült, nem lakozott testű színes ceruza készlet előnye, hogy nem csúszik. A vastag változatok ajánlottak a kicsiknek, ovisoknak. A vastag színes ceruza kialakítása révén segíti a gyermekek finom motorikus képességeinek kifejlesztését és a gyermekek írásoktatásában játszik nagy szerepet. Az is fontos, hogy a ceruzabél a fa foglalat közepén helyezkedjen el. A 6 darabos színes ceruza készlet inkább a kicsiknek, kezdő rajzolóknak való, akik még az erős színekkel (piros, fekete, kék, zöld) rajzolnak szívesebben. A rajz a gyermekeknél az élmények feldolgozásának egyik fontos eszköze. Egy színes ceruzával készített rajz jelentősen hozzájárul a gyerek szem-kéz koordináció fejlesztéséhez és nem utolsó sorban a színek nevének megtanulásához, később pedig az esztétikai érzék kifejlődéséhez.

Forrás: wts.hu, 2016-08-30 12:01

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók