A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Minőségi futárszolgálatok: online csomagküldés megoldások

Van ideális futárszolgálat kis számú csomagküldéshez. Nagy nehézség, hogy a futárszolgálatok kedvező árakat a feladott csomagok darabszáma alapján adnak. Elenyésző számú csomagküldés esetében szerfelett borsos árú lesz a csomag küldés díja. Leküzdhető a gond egy új futárszolgálat technológiával

Futárszolgálat Külföldre - Manapság a csomag küldés elengedhetetlen része, hogy háztól házig továbbítsák a küldeményt. Vagyis a feladónak ki sem kell tenni a lábát az ajtón. A futár csenget, elviszi a csomagot egészen a címzett ajtajáig. A feladónak és a címzettnek egyaránt kényelmes, mert nagyon sok időt és energiát lehet megspórolni a háztól-házig szállítással. A meleg nyári napokon vagy a hideg téli délutánokon nagyon hosszúra elnyúlt sorban állás egy örökkévalóságnak tűnik. Végre-valahára fellélegezhet, amikor sorra kerül. Ezzel szemben a háztól-házig szállítással kényelmesen végezheti munkáját cégében, miközben a futár személyesen hozza a csomagot.

A tömeges használat egyik sajátossága, hogy kedvezőbb árakat lehet kialkudni. Ugye mindenki ismeri, hogy amikor egyetlen gépjárművet akar vásárolni, akkor nem sok kedvezményt kap. Post Solutions Kft. csomagfeladás weblapján olvashatja a részleteket. Ám mi van abban az esetben, ha összefogunk, és egyszerre 10 autóra adunk le rendelést? Egymást összetaposva tolonganak kedvezőbbnél kedvezőbb ajánlatokkal. Ugyanezen az elven működik a BestPosta futárszolgálat is. A weblapukon részletesebb tájékoztatást kap. Mindenkinek ajánlani tudom.

Kategória: futárszolgálat, futár, csomagküldés

Forrás: bestposta.hu, 2016-08-13 19:55

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók