A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Műanyag nyílászáró, műanyag ablakok

Kiemelt témakör: műanyag ablak beépítése, műanyag nyílászáró akció, műanyag nyílászáró

Most a műanyagból épült bejáratok valamint ablak keretek bőven közkeletűek lettek. Műanyag nyílászáró akció, nyílászárók: részletek a profixig.hu weboldalon. Közszeretetük talántán immár a fából gyártott ajtókét is felülmúlta , által a kiemelkedően elenyészőbb áruknak.

A műanyagból készült ajtók PVC-ből készülnek , ami egy nagyon nagy keménységű gyártmány. Ezek az nyílászárók minden esetben merevítéssel gyártódnak. ezzel tartoznak a nyílászárók fém merevítései, amiknek a feladata megnövelni a statikus terhelhetőséget .

Szigetelési hajlamukat az ablak tokban levő rekeszek sokasága adja meg, adja ki. Mivel egy átlagos ablak terjedelmének elég gyakran a nyolcvan százaléka ablak üveg, ezt figyelembe véve rendkívül fontos tovább hogy megfelelő hőszigeteléssel rendelkezzenek.

Rendszeresen az üveglap rétegek között argon gáz van melynek fő feladata a hő megtartása, valamint a lakó környezet zajának kint tartása társasházi lakásunkból . Fontos hogy a általunk választott nyílók szakszerűen legyenek helyükre téve köztudott hogy a pontatlanul beszerelt ajtók nehezen záródhatnak, hűvösek, csak részben szigetelhetnek, ezzel pedig nőhet az lakásunk költsége .

Forrás: profixig.hu, 2016-08-20 11:30

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók