A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

A fekete tea segítség a daganatos megbetegedések ellen

Kiugróan magas antioxidáns tartalma következtében a fekete tea vásárlása nagymértékben célszerű annak, akinek lényeges egészsége megóvása. A fekete teában lévő antioxidánsok megkötik a szabad gyököket. Megőrzi egészségünket a szabad gyökök rendkívül ártó hatásaitól.

Rooibos tea hol kapható - A fekete teában és a kávéban azonképpen megtalálható a koffein. Sok embernek elengedhetetlen a reggeli ébredezésben. Emellett nap közben is szükség lehet a pezsdítő hatású koffeinre. Azonban nem mindegy, hogy fekete tea vagy kávé fogyasztásával juttatjuk szervezetünkbe a fontos koffeint. Általában elmondható, hogy a fekete tea kisebb mennyiségű koffeint tartalmaz. A fekete teában lévő koffein felhasználása csersavakhoz kötődik, így máshogyan szívódik fel, mint a kávéban lévő koffein. Az élénkítő hatás ezáltal lassabban és elnyújtva jelentkezik. Ami rendkívül fontos: hosszabban tart.

Fogyásban is elengedhetetlen funkciója van a fekete teának. Vizsgálatok bizonyítják, hogy a fekete teában fellelhető vegyületek kedvezően befolyásolják a vér koleszterin szintjét. A fölösleges kilók legyőzésében meghatározó funkciója van a fekete tea anyagcserére gyakorolt pozitív hatása. Mindennapos testmozgással párosítva a fekete tea fogyasztó hatása még kiugróbb testsúly csökkenést generál. Felpörgeti az anyagcserét ami a zsírégetésben tölt be kulcsfontosságú funkciót.

A rendszeres fekete tea fogyasztás hatása nagyon sok ember érdeklődését felkeltette. Teák, különleges teák boltja elemi az embereknek. Merthogy a fekete tea temérdek jótékony hatással rendelkezik. Nagyon sok tanulmány bizonyította, milyen kedvező hatása van, ha fekete teát fogyasztunk. A fekete teák fogyasztása csökkenti a daganatos megbetegedés kialakulásának kockázatát. A betegség legyőzésében is segít. A fekete teában található egyik alkotóelem olyan folyamatokat hoz működésbe, ami a beteg sejtek pusztulásához vezet. Míg az egészséges sejteket sértetlenül hagyja.

Kategóriák: zöld tea, jázmin tea, fekete tea

Forrás: tea.hu, 2016-09-21 16:56

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók