A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Hatékony zsírégetők

Zsírégető rendelés baráti áron. Egészséges élet és sportos külső zsírégető tablettával

Zsírégető torna - Mikor nehézkes az anyagcsere? Ha kisebb mennyiséget eszünk mint eddig és mégsem csökken a súlyunk. A lassabb anyagcserének megeshetnek egészségügyi okai vagy a korral is járhat. Az évszakok változásai is hozzájárulhat kis mértékben a hízáshoz. Ha chrom tartalmú zsírégető szert szedünk, akkor a fogyókúránk során a vércukorszint hullámzásától kialakuló evési vágy és rossz közérzet csökken. Nyugodtabbak leszünk a diéta során.

A csigalassú anyagcserét gyorsítják a termogén zsírégetők. Az ilyen zsírégető táplálék-kiegészítők mint a BioTech USA készítményei ügyelve a nívót, növényi hatóanyagaik gyorsítják az anyagcserét. Segítségükkel szervezetünk nem raktározza el a bevitt kalóriát zsírpárnában hanem elhasználja. Zsírégető infókért kattintson erre a weboldalra. Egyfajta zsírégető étrend kiegészítő gátolja a szénhidrátok felszívódását így meg evésük után a test üríti.

Sok PEAK zsírégető étrend kiegészítő azonban energizáló szer is. Hiába eszünk kevesebbet, több lendületet tudunk fordítani magunkra. Olyanfajta zsírégetővel is találkozhatunk mely a vér koleszterin szintjét csökkenti, ezáltal egészségesebb lehetünk ezektől. A thermogenikus zsírégető a szervezetünket magasabb fokozatra kapcsolja. Emeli test hőmérsékletét, ezért több kalóriát hasznosítunk. A BioTech USA / PEAK termogenikus zsírégetőket a koffein tartalmuk miatt lehetőleg ebéd fogyasszuk, hogy az esti alvást ne befolyásolja.

Címkék: zsírégető

Forrás: protein4u.hu, 2016-09-28 12:57

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók