A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Környezetbarát, megfizethető árú fűtés Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúval

Aquarea hőszivattyúval a fejlett fűtés többé már nem megszerezhetetlen vágyálom. Megannyian úgy gondolják, hogy egy hőszivattyú vásárlása eléggé drága. Jóllehet egy kis számítással azonnal világossá válik, hogy ez milyen hatalmas tévedés. Néhány év alatt az elavult fűtés miatt sokkal többet költünk hasztalanul, mint amennyibe kerül egy fejlett hőszivattyú. Egyedülálló módon a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú mínusz tizenöt fokban is megőrzi száz százalékos hatékonyságát. Emiatt jóval gyorsabban kifizetődik a hőszivattyúba fektetett pénz

Levegős hőszivattyú - Környezetvédelmi szempontból is a lista elején van a Panasonic Aquarea hőszivattyús fűtés. Gyakorlatilag semmilyen károsanyag-kibocsátás nem keletkezik. Egészségünk és bolygónk oltalma szempontjából a legfontosabb beruházás. Leszármazottainkra is gondoljunk, amikor a Föld kifogyóban lévő energiahordozóit használjuk fűtéshez.

Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyús fűtési rendszer telepítése mindig megtérül. A gázszámla költsége átlagosan 50%-kal lesz olcsóbb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A pénztárcabarát fűtés mellett biztosítja a háznak a meleg vizet is. A megspórolt pénz a bankszámlánkon marad.

Manapság létfontosságú kérdés a megfizethető fűtés. A fejlett technika lehetővé teszi, hogy pénzünket kímélve oldjuk meg az olcsó fűtést. Egy felkapott, fejlett lehetőség a Panasonic hőszivattyú üzemeltetése. Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúval jelentősen csökkenthető a fűtés számlája. Ezenfelül nem okoz problémát a Panasonic Aquarea hőszivattyúnak a kiépítése.

Az Aquarea hőszivattyú gyakorlatilag egy fordított hűtőgép. Mindenki tudja, hogy a konyhai hűtő a lakás melegebb levegőjét hűti le. Az Aquarea hőszivattyúk működési elve ugyanez. Csak fordítva játszódik le a művelet. A magasabb hőfokú térségből elvonja a hőenergiát és átadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Hőszivattyú árlista, Panasonic Aquarea: ide kattintson a folytatáshoz. Ennek a műveletnek a fenntartásához olcsó áramra van szükség.

Kiemelt téma: Panasonic Aquarea, Aquarea hőszivattyú, Aquarea T-CAP, hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2016-09-25 21:10

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók