A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Kültéri ajtó: ezek a tippek segítenek biztonsági ajtó rendelésben

Kiemelt téma: fa bejárati ajtó, bejárati ajtó akció, beltéri ajtó, fa ajtó, bejárati ajtó

Bejárati ajtó fa - Bejárati ajtó rendelés előtt ajánlott alaposan felkészülni. Ma a tájékozódás egyik leggyorsabb tárháza a net. Az interneten számos honlapot lehet találni fa bejárati ajtó vásárlás témában. Van egy jó honlap, ahol összegyűjtötték a mindenki számára fontos megoldásokat. Érdemes elolvasni a weboldalt. Mivel beltéri ajtót nem túl gyakran rendelünk.

Egy pontatlanul megrendelt fa bejárati ajtó számtalan idegtépő gonddal jár. Korszerűtlen hőszigetelés miatt kisebb vagyonba kerülhet az otthon fűtése. A mindennapos igénybe vétel miatt keletkező kopás súlyos bajokat eredményezhet. A nehezen záródó beltéri ajtó fölöttébb bosszantó ebben a rohanó világban.

A bejárati ajtó anyagát illető kérdésekre is megoldást kell találni. Fa ajtó, harmónika ajtó: részletekért kattintson erre a honlapra. Sokan a fa beltéri ajtót, míg mások a műanyag ajtót javasolják. Mindkét típusnak vannak az előnyei. Esztétikai szempontból sem mindegy, hogy fa vagy műanyag bejárati ajtó kerül az otthonába. A bejárati ajtók hőszigeteléséről is nagyon jó bejegyzést lehet elolvasni a weboldalon. Ebben kiderül hogyan kell minőségi hőszigetelő biztonsági ajtót találni.

Található a weblapon még egy hatalmas meglepetés. Az ingyenes KLUB tagság HÉT értékes ajándékkal várja az érdeklődőket. A jelentkezés egyszerű. A név és e-mail cím megadása után elektronikus úton érkeznek az értékes cikkek. A megalapozott felkészülés biztosítva, a megfelelő fa bejárati ajtóval hosszú éveken keresztül megelégedettek leszünk.

Forrás: ajto7.hu, 2016-09-07 19:43

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók