A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Masszázs Budapest

A frissítő masszázs lényeges célja, hogy az átélt fizikai fájdalmat csökkentse

Kötőszöveti masszázs - Nincs jó vagy rossz masszázsfajta. Mindig az a masszázs a legjobb, ami segít és gyógyítja szervezetünket. Megújítja és erővel tölti fel testünket. Egy tapasztalt masszőr dolga, hogy felfedezze a páciensének ideális gyógyulási formát. A megismert masszázsokat úgy kombinálja, hogy az betege regenerálódását segítse.

Aki ízületi fájdalommal jelentkezik, nem garantált, hogy első gyógykezelésen a panaszos testrész masszírozásával lehet a leghatékonyabb hatást kiváltani. Masszázs tanácsok a termeszet-gyogyaszat.eu honlapján. A hatékony talpreflexológia kiderítheti betegség okát. Ezt követően a masszázs terápiát pontosabban lehet az okhoz igazítani. Egy kiváló masszázsstúdióban minden eszköz adott, hogy a fájdalmakat csökkentsük.

Legyen szó óvatos, átmozgató kiropraktikus csontkovácsolásról, vagy felfrissítő masszázsról, a végeredmény az kell, hogy legyen, hogy mindennapjait egészségesen élhesse. A természetgyógyászatnak és ezen belül az eredményes masszázsnak is létfontosságú feladata, hogy az átélt fájdalmat csökkentse. A masszázsok terjedelme változó, mindig a páciens körülményeihez viszonyítva kell megállapítani.

Címkék: masszázs

Forrás: termeszet-gyogyaszat.eu, 2016-09-27 14:21

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók