A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Mercedes bontó igencsak olcsó áron nagy raktárkészlettel

Itt egy szuper Mercibolt, amit feltétlenül nézzen meg Mercedes alkatrész beszerzés előtt. Mercedes bontó óriási kínálattal nagy készlettel. Nagyon baráti áron kaphat Mercedes alkatrészt.

Mercedes bontó - Egy jó Mercedes bontó óriási készlettel és kedvező díjakkal várja. Mercibolt tudásbázis az autopresident.hu honlapján. Senki sem kíván órákat olvasgatni a weblapok között hiábavalóan. Kevés a kitűnő Mercibolt weboldal, ahol minden Mercedes Benz alkatrészt megrendelhet. Ezért kedvelik rengetegen az AutóPresident Mercedes bontó webshopját. Barátságos vevőkapcsolat segít megtalálni a tökéletes Mercedes alkatrészt.

Mercedes alkatrész beszerzés nagy kínálattalhatalmas választékból. Ezen a weboldalon mindenki megtalálja az autójának megfelelő bontott Mercedes alkatrészeket. Kiváló minőségű Mercedes alkatrész között kereshet. A neten villámgyorsan megtalálhatja azt a Mercedes bontót, ahol minden alkatrészt olcsó árakon megvásárolhat.

Van egy Mercibolt webshop, amit kétségkívül meg kell tekinteni Mercedes alkatrész vásárlás előtt. Ezen a Mercedes bontó weboldalon piszkosul olcsó díjakkal vásárolhat. Majdnem bármilyen Mercedes alkatrészt be tudnak szerezni. Még akkor is, ha épp nincsen raktárkészleten. Villámgyors házhozszállítással hamarosan kezébe veheti a Mercedes alkatrészt.

Címkék: Mercibolt

Forrás: webshop.autopresident.hu, 2016-09-18 12:17

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók