A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Mesekönyv, amit imádnak a gyerkőcök

A felnövekvő gyereknek óriási szüksége van arra, hogy mesekönyv olvasásával átlássa a szimpla emberi kapcsolatokat, szimpatizáljon a vitézekkel, és felismerje a rosszakarókat

Versek gyerekeknek - A mesekönyvből ki lehet ragadni részleteket, amelyeket aztán képként, vagy poszterként a utód viszontláthat. Ily módon a kedvelt fabulabeli eszményét, vagy mesebeli helyét többnyire láthatja. Mesekönyv részletezése itt.

A mesekönyvben szereplő főhősök karakterébe bújva éli meg a vészt, a megmenekülést, az jókedvet a búslakodást, küzd az igazságért, és nyeri el megérdemelt jutalmát - vagy büntetését. A kicsikben így maradnak meg az erkölcsi tanulságok. A mesék nem csak szórakoztatnak, hanem meghatározó részben nevelnek is: az életről nevelnek, érzelmi kapaszkodókat adnak és pártfogolják az egyediség fejlődését.

Címkék: mesekönyv

Forrás: meseld.hu, 2016-09-22 21:52

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók