A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Műanyag ablak gyártása és beépítése budapesti lakásokban

Kiemelt témakör: nyílászáró gyártás, műanyag nyílászáró gyártás, nyílászáró csere, nyílászárók

Mostanság a plasztikból készült kapuk továbbá ablak keretek jelentősen általánosak lettek. Reflektorfényük tán immár a fa nyílókét is elhagyta , által a kiemelkedően kevesebb díjuknak. A műanyagból készített ajtók PVC vagyis poli(vinil-klorid)-ból készülnek , ami tartós készítmény. 

A PVC ből másnéven poli(vinil-kloridból) készült homlokzati ablakok mostanság ellenállnak az UV sugárzásnak így nem kell tartanunk elszíneződnek a napsugárzástól. Ezek azok ablakok majdhogynem szinte teljesen törődésmentesek, a zsanérok olajozásán felül nem szükséges másféle karbantartást, ellentétben a fa ablakokkal, melyet alkalomadtán át kell festeni emellett még el ferdülésre is képesek.

Hőszigetelési adottságukat az ablak tokban található légkamrák összege határozza meg. Mivel egy nyílászáró kiterjedésének gyakran nyolcvan százaléka üveg, ezáltal nem elhanyagolható tovább hogy megfelelő hőszigetelő képességgel legyenek ellátva. 

A részleteket a Terasz beépítés télikerttel weboldalán találja. Nagyon fontos továbbá a kiválasztott nyílászárók pontosan legyenek helyükre téve köztudott hogy a helytelenül felszerelt, helyükre tett ajtók nehezen záródhatnak, huzatosak lehetnek, rosszul őrizhetik meg a meleget, ezzel pedig emelkedhet az lakásunk költsége .

Forrás: profixig.hu, 2016-09-14 22:20

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók