A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Napi kenószámok

Mindannyian ismerjük a többéve elérhető közkedvelt magyarországi lottójátékokat. És a kenó játékot, ami 1996. tavaszán indult el Magyarországon, és azóta a magyar szerencsejátékok népszerűségi versenyének dobogójára küzdötte fel magát? A klasszikusabb lottókkal ellenkezően a kenónál a megnyerhető összeget nem a nyertesek mennyisége adja meg, hanem a befizetett tétek nagysága. Ezt megfejelve a kenó másik előnye, hogy a játékosok visszanyerhetik megtett tétjeiket adott játéktípusokban, ha egyetlen találatot sem értek el. A kenó játékban a 80 számos mezőből maximum tíz számot ikszelhet meg a fogadó. A kijelölt számok tetszőlegesen választható mennyisége határozza meg az egyes játéktípusokat, és a nyerési lehetőségeket. Ilyen módon a kockázat mértékét minden játékos maga állíthatja be, és nyereményösszege a többi fogadótól független, egy nyerőtáblán összegzett meghatározott nyereményszorzóval képződik. A legnagyobb nyereményszorzó 1.000.000 X, ami a tizes játéktípus telitalálatához tartozik. A telitalálat esélye ugyanakkora, mint a Hatoslottó esetében a 6 találaté. A kezdeti heti 5 soroslás heti 6-ra bővült az ezredforduló előtt, 2004 őszétől pedig már vasárnap is tartanak Kenó számhúzást. A vásárlóCsapat weboldalán megtalálhatók a Kenó esetén az aktuális (továbbá a korábbi 7 napra érvényes) nyertes lottószámok az ismert napi számhúzásokat követően: minden egyes nap a késő esti órákban.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-09-08 19:34

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók