A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Még mielőtt gázszerelőt választ, mindenképpen fussa át ezt a tanulmányt

A régi gázkonvektor gyenge teljesítménye miatt jóval több pénz megy el fűtésre. A jó gázszerelő ára sokszorosan megtérül egy kiválóan tejesítő gázkészülékkel

Gázszerelő - A gázfűtés modernizálása nehezebb elfoglaltság. Komoly tervezést és befektetést vesz igénybe. Sajnos nem teheti meg minden család, hogy teljesen kicseréli az ósdi fűtés rendszert. Ilyenkor sem szabad teljesen lemondani a korszerűsítésről. Javasolt megbízható gázszerelő tippjeit kérni ilyen helyzetben is. Sok olyan javaslattal segíthet, amivel át lehet hidalni a drága díjakat. Gázszerelő részletek a gebegaz.hu weboldalon. Egy profi gázszerelő vállalkozó több éves, akár évtizedes gyakorlata sokat segít a költségek lefaragásában.

Mikor gázkészüléket vásárol, mindenképpen vegye igénybe gázszerelő mester segítségét. A gáztűzhely bekötése ugyanis nagyon sok gondot rejt magában. A gáztűzhely bekötését csak erre érvényes hatósági engedéllyel rendelkező gázszerelő viheti véghez. A szakszerűséget hanyagoló gáztűzhely bekötéssel nem csak a szavatosság érvényességét kockáztatja, hanem veszélynek teszi ki otthonát.

Magyarországon nagyon sok családot fenyeget a szén-monoxid mérgezés az elöregedett gázfűtés miatt. A 20 évnél idősebb berendezések száma átlépi a 30 ezret. Az ósdi konvektorok nagyon komolyan veszélyeztetik épségünket. Saját lakásunk miatt nagyon fontos, hogy gyakran ellenőriztessük gázszerelővel a gázkonvektorainkat.

Címkék: gázszerelő

Forrás: gebegaz.hu, 2016-10-29 14:50

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók