A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Mielőtt lakásfelújítást tervez, mindenképp olvassa el ezt az oldalt

Hogyan válasszon lakásfelújítás előtt? Ravasz tippek lakásfelújítás témában. A rutinos lakásfelújítás mester kiválasztása nélkül bántó gondokkal szembesülhetünk

Lakásfelújítás - A lakásfelújítás ára nagyon függ a felhasznált alapanyagoktól. Lakásfelújítás ötletek a gebemester.hu weboldalán. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy túl keveset akarnak költeni az alapanyagra. De nem elhanyagolható, hogy miféle minőséget vehetünk a pénzükért. A rendkívül alacsony minőségű alapanyagok az idő múlásával biztosan nagy károkkal járnak. Ajánlott minimum középkategóriás alapanyagokat használni, ami garanciát jelent a tartós minőségre.

Többen nem vagyunk abban a szerencsés helyzetben, hogy felújított lakásba költözhetünk. Ekkor nincs más megoldás, mint a korábbi tulajdonosok által hagyott károk restaurálása. Valamint ránk hárul a lakás modernizálása. Amikor szeretett otthonunkat szeretnénk szebbé tenni, néhány okos tipp mindig jól jön. Létezik pár igazán bevált lakásfelújítás javaslat, amivel sok időt és pénzt lehet megtakarítani.

Címkék: lakásfelújítás

Forrás: gebemester.hu, 2016-10-08 13:37

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók