A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Milyen jótékony hatása van szervezetünkre nézve a sűrű zöld tea fogyasztása?

Kiugróan magas antioxidáns tartalma eredményeképp a zöld tea vásárlása nagyon érdemes annak, akinek meghatározó egészsége megóvása. A zöld teában található antioxidánsok megkötik a szabad gyököket. Megőrzi testünket a szabad gyökök fölöttébb károsító hatásaitól

Zöld tea - Diétában is létfontosságú szerepe van a zöld teának. Kutatások bebizonyították, hogy a zöld teában fellelhető vegyületek kedvezően befolyásolják a vér koleszterin szintjét. A túlsúly elleni küzdelemben fontos funkciója van a zöld tea anyagcserére gyakorolt pozitív hatása. Sűrű testmozgással kombinálva a zöld tea fogyasztása még észrevehetőbb testsúly csökkenést okoz. Felpörgeti az anyagcserét ami a zsírégetésben tölt be pótolhatatlan szerepet.

A mindennapos zöld tea fogyasztás hatása sok ember kíváncsiságát felkeltette. Hisz a zöld tea számottevő kedvező hatással bír. Nagyon sok kutatási eredmény feltárta, milyen kedvező hatása van, ha zöld teát iszunk. A zöld teák fogyasztása csökkenti a daganatos megbetegedés kialakulásának fenyegetettségét. A betegség legyőzésében is segít. Zöld tea részletek a tea.hu weboldalán. A zöld teában található egyik anyag olyan folyamatokat indít be, ami a káros sejtek pusztulásához vezet. Míg az egészséges sejteket sértetlenül hagyja.

Címkék: zöld tea

Forrás: tea.hu, 2016-10-07 12:50

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók