A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Modern megoldások Csomagküldés gondokra

Van egy speciális futárszolgálat kis számú csomag küldéshez. Óriási nehézség, hogy a futárszolgálatok barátságos díjakat a feladott csomagok darabszáma alapján számolnak. Elenyésző számú csomagküldés esetében rendkívül drága mulatság lesz a csomag feladás díja. Leküzdhető a gond egy modern felfogású csomagküldés szemlélettel

Csomag Háztól Házig - Ma a csomagküldés elengedhetetlen része, hogy ajtótól ajtóig továbbítsák a csomagot. Futárszolgálat részletezésért kattintson ide. Vagyis a feladónak ki sem kell tenni a lábát az ajtón. A futár csenget, elviszi a csomagot egészen a címzett ajtajáig. A feladónak és a címzettnek egyaránt kényelmes, hiszen rengeteg pénzt és energiát lehet megtakarítani a háztól-házig kiszállítással. A tüzes nyári kánikulában vagy a fagyos téli délelőttökön nagyon hosszúra nyúlt sorban állás egy örökkévalóságnak tűnik. Végre-valahára fellélegezhet, amikor sorra kerül. Ezzel szemben a háztól-házig kiszállítással könnyedén végezheti tevékenységét cégében, mialatt a futár személyesen szállítja a küldeményt.

A tömeges alkalmazás egyik jellemzője, hogy kedvezőbb díjakat lehet kialkudni. Ugye mindenki ismeri, ha egyetlen autót akar venni, akkor nem sok engedményt kap. Ámde mi van abban az esetben, ha összefogunk, és együtt 20 autóra adunk le rendelést? Egymást letaposva tolonganak jobbnál jobb ajánlatokkal. Ugyanilyen az elven működik a BestPosta csomagküldő szolgálat is. A weblapukon részletesebb tájékoztatást kap. Mindenkinek ajánlhatom.

A korunkbeli hatékony csomagfeladás már rendkívül kényelmes és kedvező árakat biztosít. Csomag küldésre nem csak magánszemélyként, hanem vállalkozóknak online megrendelési lehetőség esetén is hasonlóképpen igény van. A szüntelenül növekvő igények miatt gyorsan fejlődik ez a szektor. A kérések teljesítésére újabb és újabb lehetőségek születnek.

Címkék: futárszolgálat

Forrás: bestposta.hu, 2016-10-28 15:45

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók