A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Női óra megrendelés

Kapós női órákat vásárolhat ebben a női óra webáruházban. Őrülten kedvező áron. Óriási választék között mindenki megtalálja, ami ízlésének tökéletesen megfelel. Női óra rendelés előtt biztosan fussa át ezt a bejegyzést

Női óra - Mit szólna egy dizájnos női órához? Nagyon sokan rettentően örülnének egy szemrevaló női órához. Gyakorta vívódást jelent a vásárlásban, hogy sokszor fölöttébb magas a női órák ára. Mindig drágább az a női óra, ami valóban megfelelő. De kicsoda érné be egy vacak női órával? Létezik egy weboldal, ahol barátságos áron vásárolhat. Női óra részletezése a karoracentrum.hu honlapon. Hatalmas kínálat között kereshet. Mindenki felfedezi ízléséhez tökéletesen megfelelő női órát. Villámgyors szállítással és olcsó árakkal várják a vásárlókat.

Megfizethető áron őrülten nehéz szemrevaló női órát vásárolni. A neten rengeteg honlapot kell megkeresni ahhoz, hogy felfedezzük a legjobb árakat. Mérhetetlenül sok idő, mire ezeket megnézzük. Azért választják sokan a Karóracentrum női óra webáruházat, mert a legjobb árakon kereshetik meg a női órákat. Káprázatos női órák között keresve megtaláljuk azt az egyet, amire mindig is vágytunk.

Címkék: női óra

Forrás: karoracentrum.hu, 2016-10-19 10:12

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók