A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Online csomag küldés: futár

Van megbízható futárszolgálat kis darabszámú csomag feladáshoz. Jókora probléma, hogy a futárszolgálatok kedvezményes díjakat a feladott csomagok mennyisége alapján számolnak. Alacsony számú csomagküldés esetén eléggé borsos árú lesz a házhozszállítás díja. Megoldható a gond egy modern felfogású csomag küldés technológiával

Nemzetközi Postacsomag - Napjainkban a csomagfeladás rettentően fontos része, hogy háztól házig továbbítsák a csomagot. Futárszolgálat folytatása a bestposta.hu weblapján. Vagyis a feladónak ki sem kell mennie az ajtón. A futár csenget, elviszi a csomagot egészen a címzett ajtajáig. Az eladónak és a vevőnek egyaránt kényelmes, hiszen nagyon sok időt és fáradtságot lehet megtakarítani a háztól-házig kiszállítással. A meleg nyári napokon vagy a fagyos téli napokon nagyon hosszúra nyúlt sorban állás egy örökkévalóságnak tűnik. Végre-valahára fellélegezhet, amikor sorra kerül. Ezzel szemben a háztól-házig szállítással könnyedén végezheti munkáját cégében, miközben a futár személyesen viszi a küldeményt.

A mai modern csomag küldés már rendkívül kényelmes és kedvező árakat biztosít. Csomag feladásra nem csak magánszemélyként, hanem vállalkozóknak online rendelési lehetőség esetén is egyaránt igény van. A szüntelenül növekvő igények miatt gyorsan fejlődik ez a szektor. Az ötletek teljesítésére újabb és újabb megoldások születnek.

Címkék: futárszolgálat

Forrás: bestposta.hu, 2016-10-09 18:14

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók