A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Internetes csomagküldés: futár megoldások

Van egy megfizethető árú futárszolgálat kis számú csomag küldéshez. Nagy probléma, hogy a futárszolgálatok barátságos árakat a feladott csomagok mennyisége alapján számolnak. Kis számú csomagküldés esetében igencsak drága mulatság lesz a csomag feladás díja. Orvosolható a gond egy modern csomagfeladás szemlélettel

Futárposta - A tömeges használat egyik jellemzője, hogy olcsóbb díjakat lehet kialkudni. Ugye mindenkinek ismerős, ha egyetlen gépjárművet akar venni, akkor nem sok kedvezményt kap. Ámde mi van akkor, ha összefogunk, és együtt 10 autóra adunk le megrendelést? Egymást eltiporva tolonganak kedvezőbbnél kedvezőbb árakkal. Ugyanilyen az elven működik a BestPosta futárszolgálat is. A weboldalukon bővebb tájékoztatást kap. Mindenkinek ajánlhatom.

A csomagfeladás költsége egyre kedvezőbbé válik. Hála a modern logisztikai rendszereknek. Minél többen használják az internetes csomag küldést, annál egyszerűbb és hatékonyabb a csomagok szállítása. Futárszolgálat tippek a bestposta.hu weboldalon. Képzelje el, míg egy évtizeddel ezelőtt alig-alig lehetett csomagküldő futárt látni, ma már százával látni az országban mindenhol. Ennek köszönhetően jellemzően másnapra a címzettnél van a csomag.

Címkék: futárszolgálat

Forrás: bestposta.hu, 2016-11-03 21:17

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók