A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Iphone Szerviz Árak - felújítás előtt feltétlenül fussa át ezt a cikket

Létezik egy kitűnő Apple iPhone szerviz Debrecenben. Villámgyorsan megjavítják a mobilt. Jó költséggel. Ezt az oldalt feltétlenül olvassa el, ha szeretett Apple iPhone szervizt keres

iPhone szerviz - Hatalmas előny, hogy a szakértő házhoz megy. Anélkül, hogy kiszállási költséget kell fizetni. IPhone Debrecen tudásbázis az iphonemester.hu honlapján. Rengeteg energiát spórolhatunk azzal, hogy nem kell szerelő után futkosni. Lakásunkból hívjuk díjmentes szervizvonalat. Akár már egy órán belül megérkezik a szerelő. Felméri a gondot és ad egy megfizethető ajánlatot. Gyakorta még aznap használható az iPhone.

Hálás köszönet az iPhoneMester-nek, a debrecenieknek többet nem kell görcsösen óvni iPhonejukat. A betört kijelzőt villámgyorsan és jó áron javítják. A kieső Home gombot is gyorsan megjavítják. Aksi csere is percek alatt megtörténik. Debrecenben folyton legolcsóbb árakon dolgoznak. Emellett jótállást is vállalnak. 100% pénzvisszafizetés garancia kimondhatatlanul megnyugtató. Nem kell amiatt tartani, hogy a megjavított iPhone az átvétel után rövidesen ugyanúgy elromlik.

Címkék: iPhone Debrecen, iPhone 5s Debrecen

Forrás: iphonemester.hu, 2016-11-09 21:26

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók