A fogfehérítésről

 

Tudd meg hogy működik a fogfehérítés

 

 

  

 

Rendeljen fa bejárati ajtót pénztárcabarát árakon

Jusson hozzá Maga is elsőrendű osztályú fa bejárati ajtót. Teljes bontással vagy a régi tokba építve

Fa bejárati ajtó minták - A mutatós fa bejárati ajtók vetemedésmentes anyagból épülnek. Divatjamúlt ósdi, szarul csapódó fa bejárati ajtót cserélje le, divatos tömör, jól záródó fa bejárati ajtóra.

Egy megbízható csapat valamennyi rendelés előtt grátisz ajtófelmérést végez, azért, hogy méretpontos ajtót tudjon gyártani. Télikert, téli kert.

Egy tapasztalt szakember a fa bejárati ajtókba kétrétegű vagy háromrétegű üvegezést állít be, hogy különösen jó szigetelést nyújtsanak.

A fa bejárati ajtó szerelést elintézhetjük a leharcolt fa totális lebontásával. Ilyenkor a vakolat leomolhat, magyarán visszajavítási alkotás is lehetséges, hogy kell.

A Profixig honlapján látható fa bejárati ajtók borovi fenyőből gyártják amiket hatvannyolc és 88 mm-es szélességben gyártanak le. Azon oknál fogva, miszerint mindenki részére a kiváló méretű fa bejárati ajtót gyártsanak, ingyenes helyi méretvételt biztosítanak. Fa bejárati ajtót tökéletes minőségben, egyedire gyártanak le.

Címkék: fa bejárati ajtó

Forrás: profixig.hu, 2016-11-20 20:36

 

Video a matrica használatáról

Nézd meg milyen egyszerű használni

 

 

ÚJ! Whiteline Gazdaságos csomag

Ha ki szeretnéd próbálni a Whiteline matricáit, vagy már használtad és csak pár napos kezelésre van szükséged hogy visszanyerd a fogaid fehérségét, akkor ez a csomag a jó választás.

4 napra elegendő (8 pár) matricát tartalmaz. Ennyi idő után már sokaknál látható a  fehéredés, így kipróbálhatod, hogy neked is beválik-e.

4990 ft

 

  


 

Fogfehérítő matrica doboz

1 hetes kezelés 6490 Ft-tól

10 napos kezelés  8490 Ft

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-os rendelés felett!

 

  

 

VIP és Prémium fogfehérítés csomagok

Szeretnél nem csak fehér de ragyogó fehér fogakat?

Ezekben a csomagokban minden benne van ami egy igazán látványos fogfehérítéshez kell!

Az 1 hetes vagy 10 napos Whiteline fogfehérítő matricák mellett egy 1490 Ft értékű Sensodyne  Whitening fogkrém, és egy Signal White System fogkefe, is a csomag része.

Ezek az összetevők a maximumra emelik a fogfehérítő hatást!

   

Fontos tudnivalók